Tå tå tå

Sitter i Emmas värmefilt och myser sönder men hennes hund. Vi ska snart gå och käka pizza, mumma
Har faktiskt inte alls haft ont i tån än så länge. Gick jätte bra när jag tog bort nageln men det blödde igenom strumpan hela tiden, hahahha


Höst

HAHAHA

Den perfekta Augustidagen

 
Har precis varit och sett Skyfall på bio med min broder, min morbror, min mosters man och deras vänner. Den var faktiskt jätte bra men var så jävla trött hela filmen så tror jag somnade lite någon gång i mitten av filmen, haha. Har precis gjort klart min engelska läxa och nu ska jag sovaaaaaaa. Imorgon är den stora dagen...
Ska ju ta bort min tånagel, usch! Kommer ha jätte ont efter och har nobelmiddagen om en vecka. Får verkligen hoppas att jag får på mig klackskor XD

HOLLIES

Fick den här underbara jackan fårn Hollies idag, älskar den sora pälskragen. Den är köpt på milla mi :) 
 

onsdag

 

Det har kommit lite saker i mitt liv nu så jag känner att det är mycket viktigare än bloggen så det är därför uppdateringen på de senaste dagarna inte har varit så bra. Men vill helst inte ta upp det här.
Aja gick precis en promenad med Emma, härligt att bara prata ut ibland!
Var med vackraste farmor idag på torget och köpte födeldags och julklappar till mig :) 
 

Hemkunskap


Bloggar imorgon, sorry


Min helg osv

Hallå!
Vi hade studiedag idag, så skönt. Min helg har varit väldigt najzzz. I fredags var det först fotbollsträning sen åkte jag till en som heter Oscar med lite andra kompisar. I lördags började badminton DM och fick träffa alla mina underbara badmintonvänner. Igår var det också DM, slutspelen då. Jag kom 2:a i dubbeln och 2:a i singeln.
Och idag har jag käkat med Elin & Elsa på torget sedan tränade jag badminton.

Sen hade jag fått några frågor så tar dem nu.
En undrade vart mina jeans kom ifrån och de är från G-star. Skit snygga men ena byxbenet vrider alltid till sig, sjukt jobbigt.

Sen var det någon som undrade vart jag hittat de där merry christmas bilen och dem har jag tagit på weheartit eller tumblr :)


MAT

✌✌


funny elvizzzzzz


honey

 
 

DM



hejsan, har spelat DM hela dagen, kom inte hem från hallen förän halv 10. Alla matcher var så jävla tighta så jag hann inte äta något på typ 6 timmar, vilket inte var så jätte bra. Men Emma & Lollo kom och kollade på mig en stund så det var kul. Ligger nu helt forever alone och kollar på hem till midgård, så sjukt roligt. Orkar inte göra något ikväll, kom hem så sent och ska upp o spela imorgon med. Jag och Lovisa kom 2:a i dubbeln sen är jag i semifinal mot Lovisa i singeln imorgon :) 
 

TODAY


Not so far away

Åhh älskar att fylla år, så mysigt. Speciellt när man fyller år på julen. Men man får vänta på presenter i ett helt år, haha. Man får ju i alla fall det man vill ha på en gång och extra mycket xD
Jag kommer ihåg när man var liten och sprang o leta efter julklapparna (för mig födelsedags presenterna också), längtade efter sin födelsedag flera månader innan, eller aa det gör jag fortfarande men HAHA!


Turkosis idag

Sonande direkt när jag kom hem från skolan, så skönt. Dagen började med att vi hade novellskrivande i Aulan i 2,5 timme. Efter det var vi på ett ställe med massa flygplan osv, kommer inte ihåg vad det hette.
Nu ska jag äta och sedan badminton :)


onsdags najs


Älska matte


ajaj

Nu ska jag för en gångs skulle lägga mig lite tidigare. Jag måste alltid släcka kl 11 annars får jag panik, hahha. Har bestämmt mig för att gå upp lite tidigare imorgon så jag slipper strässa sönder. Det brukar vara så att jag slänger i mig frukosten på 5 min. 
 
Ledsen över att jag inte har bloggat idag, har ingen ursäkt. Men idag var jag alla fall hos doktorn om min tå. Eller som många vet spelade jag med för små fotbollskor en lång period så min nagel började göra jätte ont osv. Åkte till doktorn någon gång i våras och då sa de att jag hade en inflamtion och massa sånt så jag inte skulle träna på en veka. Eller jag kunde träna men i så fall utan skor, hahaa. 
Var tillbaka nu igen eftersom det inte har gått över så vi bokade in en tid när det ska ta bort naglen, kommer alltså gå runt utan stortånagel!!! Det skulle tydligen ta 1 år för nageln att växa ut så får lida lite eftersom det kommer göra väldigt ont. Kunde även välja att äta några tabletter i ett år typ istället men det pallar jag inte. Nu ska jag äta samma tabletter fast bara några månadet istället, bara och bara hahha. 
 

Träningsverket

Har precis varit och gymmat ett tag nu med Matilda. Svettades så jävla mycket så det rann från hela facet hahah! Nu ska jag hem duscha äta osv, om någon undrar då hahahahah lol


Släktkalas

Nu är jag påväg till våra kusiner som har släktkalas. Sedan har vi träning på träningsverket med fotbollen.

Igår kom Matilda till mig och sedan skulle jag på middag hos Anna. Efter en stund kom Sara också :)


me gusta mucho

ispoolen typ 10 grader :P

 
 
 
 

At the spa

Kom precis fram till Sankt Jörgens spa och ska strax gå ner till spat :)

"Är du kristen" fick jag en kommentar som lydde. Tror att personen syftar på när jag gick på gudstjänst i söndags och det var jag faktiskt på igår med. Ja jag är kristen för jag är döpt. Men jag vet inte om jag kan säga att jag är troende, tycker det är så svår det där med vad man ska tro? Ingen kan ju veta hur det är. Jag konfirmerar ju mig så det är därför jag går på gudstjänster nu.


Mellis


Första gången jag hann blogga på morgonen, whiooo

Känner mig riktigt jävla ful, äcklig & trött idag. Längsta dagen på veckan också slutar 4 med elevensval. Ajaj får försöka göra det bästa utav dagen, puss hej


kinder surprise

 
kvällens middag, hörs imorgon godnatt! 

sexy as hell

taggar kofa som bara den!

Hemkunskap ✌


najs dag

Jag & Flips i skolan, vi tog massa bilder till skolans hemsida.
Idag gick vi bara som sagt på bio, skit bra film men kommer inte ihåg vad den hette... 
Slutade vid 11 då skulle jag egentligen följa med några in till stan men var för trött så jag hängde med Sarah hem och sov, haha. Nu väntar jag på att pappa ska komma hem för han har nämligen hämtat ut mitt paket från Nelly, klänningen och lite andra kläder har kommit sen ska ner till fotbollen känns somdet var års sen jag spelade fotboll :)
 

Bio


Party by myself

Gick 15 minuter tidigare från träningen för skulle iväg och klippa mig, ingen skillnad på håret alls förutom att det slitna är borta. 
Imorgon är det bara bio som gäller sedan får vi sluta vid ca 11, me gusta mucho :D 

Syslöjd whioooooooo


Ny vecka nya tag.

Helgerna går alltid lika fort, redan söndag kväll vilket betyder mådag imorgon, usch. Aja det är ändå snart fredag igen och då ska jag på spa :D 
Denna söndagen började med att jag bakade världens godaste tårta till pappsen och sedan sprang jag i väg till gudstjänsten. Har även haft farsdag middag med farmor & farfar <3. Kollat på alla tre avsnitten utav "torka inga tårar utan handskar" lite från och till idag också, riktig chilldag helt enkelt. 
godnatt!

Jag är nog världens bästa dotter! :P

Gick upp jätte tidigt, cyklade till Ica i regnet och sedan bakade finnaste tårtan. Grattis älskade padre på farsdag!

 


Jag har aldrig sett en orm i hela mitt liv

 
Haha rubriken var så jävla random och osann. 
 
Matte och jag ska ner och köpa godis sen ska vi förmodligen rota fram någon najz film
 

Kul att göra gifboom

Kul att göra gifboom!


Kings

jo men det är bra Matilda... 
 
Hemma ikväll, har så fruktansvärt ont i ryggen vet inte vad jag ska göra, banan trött också. Skulle egentligen åka med Matilda och Lovisa hem igen efter att vi hade varit på träningsverket men jag kunde inte komma hem på något sätt oh kunde inte heller sova där. Vill inte åka buss själv direkt på kvällen/natten. Ska träffa dem imorgon istället tror jag så det blir kul. Mina kusiner är här nu så det blir mysigt, puss
 
 

Ingen aning om vart jag e

Segt missade precis bussen till Kullavik så nästa går om en halvtimme. Går istället, det lär också ta en halvtimme men jag fick reda på att jag hade A i allt på gympan så måste bevisa det för mig själv nu, Hahaha. Men ska träffa favosarna Lovisa & Matilda


17.17

Hola amigos. Skönt att åka till skolan när det är mörkt och sedan komma hem när det är mörkt. Nu ska jag och my brother ställa oss och laga mat, efter det ska jag till badmintonen. Beställde alla fall min klänning till nobel går så behöver inte tänka på det mer XD
 
 

God natt från mig & bananen


Taggar konfa!


:P

www.millami.com
Lägger mig nu, riktigt jävla förskyld ont i halsen osv. Har inte varit en bra kväll för mig utav många anledningar men hoppas morgondagen blir bättre! Puss o godnatt!
 

Saknar Julen!




 
 

Lite allmänt

Lite fina bilder från lovet.
 

God kväll. Kändes väldigt bra att inte ha något plugg denna kvällen, verkligen lärt mig att göra läxorna i god tid nu. Kollade igenom mina första betyg idag, helt okej men det är ju väldigt svårt att få mega betyg i åttan men ska sattsa lite mer på skolan nu så jag lägger en bra grund till slutbetygen i 9:an. 
 
Jaja har bara legat och degat sönder framför datorn hela kvällen, skönt de också. Har precis bestämmt klänning och skor till nobel middagen, inte helt säkert med tanke på att jag blir 189cm men skorna men det blir säkert bra, haha ;) 

Chill

Glömde nycklar så nu sitter jag hemma hos Emma. Ska egentligen ha träning idag men eftersom jag inte kommer in i huset är det lite svårt, haha ✌


God natt!

Godnatt, nu ska jag ta och sova. Ikväll så har Filippas familj varit på middag här. Lite senare åkte jag filippa och hennes syster hem till dem och sedan åkte jag och filippa tillbaka hem och träffade några. Kom just på att det är sista "vara uppe länge" dagen idag hahah. imorgon får bli en liten plugg dag, har en stor matte läxa som jag ska ta och göra. 
 
I morse hände det en skit läskig grej, jag tror att jag svimmade, inte helt säker. Men jag gick upp och så fick jag världens blodtrycksfall (får det jätte ofta, väldigt vanligt att man får det när man är lång). Det gick över men sen så ligger jag helt plötsligt på en madrass, precis nedanför spegeln då. Jag kommer inte ihåg hur jag kom dit så jag måste ha svimmat. Jag skulle ju ha kommit ihåg om jag bara ramlade. Sen när jag typ vaknade upp så kände jag mig jätte konstig :P Jag var ensam uppe på övervåningen så det var tur att trillade på något mjukt XD. 
 

Otursdag

Haha, jag och Emma var påväg till träningsverket för att träna. När vi kommer fram, stängde dem visst. Vi gick vidare till Sportlife men där skulle man tydligen ha kort för att komma in på lördagar. Segt som fan!


Kollar klänningar till Nobel


SVAR

Hej Linnea! 
Ser att dina ögonbryn har förändrats! Skit snygga, skulle du kunna berätta hur du gjorde/gör för att få formen? Samt om du använder någon penna eller så! Din blogg äger och du är jättefin! Kram
 

Ja de har väl förändrats lite eller inte ögonbrynen med jag fyller i dem varje morgon men en ögonbrynspenna, eftersom jag egentligen har ganska ljusa. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara hur jag gör för att få den formen men jag brukar tänka att ögonbrynen ska vara i höjd med ögonen, tänk dig att du drar ett streck där ögonbrynet börjar ner till ögat liksom.
Tack va gullig du är blir verkligen jätte glad! :)
 
 
 
Bara så ljusa på sommaren.

Go kart

Endast jag som ville känna mig lite extra proffsig med en fartdräkt, haha. Hade bara en halv sekund upp till johan...

RSS 2.0