Valborg

Har precis gjort i ording mig till valberg, eller om man säger så? Haha men ikväll ska jag sälja fika med laget. Sedan ska jag och Anna hem till några kompisar, najs najs!

Linneagranberg ♥


söndag

Hallå, uppdateringen har varit kass den här veckan. Ska ändra på de tills efter valborg. Idag har jag kollat på Jitex-Tyresö, kollade på Marta. Känner mig ganska stålt att hon typ pratade med henne, eller ja hon sa hej då till mig. Efter det gick jag till Elvira o vi gick och spelade fotboll. Vi träffade lite andra kömpisar som vi sedan spelade med. Men ska upp till skolan imorgon så Godnatt!


iPhone kamera

By: me


Glass

Är på landet nu. Ganska mysigt men missar tyvärr vår match imorgon. Igår var jag och spelade fotboll hela kvällen med lite kompisar. Riktigt roligt.
strax ska vi åka till en godisfabrik! ;)

Just nu:


Blue

.


Regn

by:me

Najs när man ser de här när man kolla ut i förstret. Har badmintonträning om en stund men sen ikväll så ska jag och några andra tjejer vara "modeller" för Åhlens, jag ska typ vara nagel modell, så ska det stå massa och kolla på mig när någon tjej gör i ording mina naglar med någon speciell sak som de sedan kommer att sälja. Ska alla fall bli skit roligt.
Linneagranberg ♥


Dagens

....
Linneagranberg ♥


Svar på kommentar

Hej, jag läser mina vänners bloggar. Sen läser jag några bloggar som jag vet vilka dem är men jag känner dem inte riktigt. Kan säkert länka dem någon gång men just nu så kan jag inte. Läste alltid Kissies & Kenzas bloggar förut men du blir det väl att jag kikar in några gånger i veckan. Men jag kollar alltid in på när någon har kommenterat på min blogg med bloggadress. Svarar även på alla kommentarer, skriv bara eran bloggadress.

Puss


JB TILL SVERIGE! ♥

Ska göra allt för att få biljetter asså, MÅSTE GÅÅÅÅÅÅ!!!!
Inte helt säkert men men...HOPPAS
Linneagranberg ♥


Dolomite

En till Dolomite jacka! :D :D
Linneagranberg ♥


Pannkakor

Sitter med Freja nu och äter pannkakor, det är ju banne mig det godaste som finns när man är hungrig. Vi ska snart sätta oss och plugga tillsammans.


Dagens

+ svart skinnjacka, bruna primeboots :)


Sooool

Slutade tidigt idag så kom hem för typ en timma sen :) Nu ska jag sätta mig ute i det fina vädret med glass och plugg.
Höres sedan!
Linneagranberg ♥


God morgon!

Linneagranberg ♥


Ännu en vinst!

God dag eller god kväll rättare sagt. Matchen vann vi idag med 5-1 och vi spelade sjukt grymt, bäst är vi tjejer
När vi kom hem från matchen åkte jag med familjen och Elvira till Ikea käkade och kollade på sängar. Var där ända till halv åtta. Sitter just nu och bara kolla runt lite på datorn. Har inte varit använt en dator på hela helgen, jag är så social! ;) Ska väl "föbredda" lite inför skolan imorgon, menar då att jag ska lägga fram skolböckerna, plugga i någon halvtimma, osv.
Lovar mycket bättre uppdatering i veckan!

Linneagranberg ♥



Beeeest

Vi vann första serie matchen, härlig dag på stan med goa kompisar, REAL SLOG BARCA, var på bio med Elvis, Anna & Emma såg American pie, så jäkla rolig! Typ älskar mitt liv just nu! Kan det bli en bättre dag? Hehe men kom hem för ca en timma sen. Matchen var väldigt tidigt idag så det innebor att jag fick gå upp väldigt tidigt och det innebär att jag är väldigt trött. Nu är det bara att tagga match imorgon med!

God natt!


The city

Kom precis hem från matchen (fotboll) vi vann med 4-2, första serie matchen så det känns gött! Imorgon blir det match igen ❤ Ska in till stan nu med Emma och Anna. Tror vi ska käka och kolla runt lite?


Mellis time!

Gotti


ohh yeah!

Inte helt fel med 21 grader..
Linneagranberg ♥

Sepia

Kollar på det snaste avsnittet av Djungelns drottnig och just nu är det reklam. Ska strax börja göra det sista med engelnskan också.
Hörs senare!
Linneagranberg ♥


Ajlajk

Linneagranberg ♥


God natt!

Imorgon lovar jag bra uppdatering med roliga inlägg, bra va? :)
Godnatt!


Jeans?

Hej, har suttit ett tag nu med engelskan, inte direkt ett tag utan enda sen jag kom hem från skolan. Tror kanske att jag och pappa ska gå och gymma någon gång ikväll, 7 eller så. Lite skönt att tänka på något annat en stund. Okej nu låter det som jag bara har skolan i huvudet men just nu är det nog så. Fick även upp en tanken nu om mina mintgröna jeans som jag beställde. Dem har inte kommit än. Har tagit lite mer en en månad nu och det stog att det skulle ta 2-3 veckor så får hoppas dem kommer snart.


Orkar inteeee

Kom just hem från skolan och ska sätta mig direkt med plugget. Har så mycket prov och redovinsingarna nu så orkar inte ens tänka på de, usch! Köpte alla fall lite godis som jag ska smaska i mig medans jag gör klart allt. :)
Skulle igentligen åkt med på en fotografering idag och få se hur det går till och så. Men fotografen hade blivit sjuk :/ Så det är framflyttat någon vecka. Skulle inte gått till skolan idag men så behövde jag göra det ändå. ;)
Här är dagens:
Hel vitt!
Linneagranberg ♥

3 snabba från landet

by:me
Linneagranberg ♥


sjukt snygga

¡Hola! Ska snart ner till fotbollen nu ska bara byta om och så. Vad skönt det kommer bli att spela i det här vädret!  Var alla fall inte så jobbigt att börja skolan idag som jag hade trott som tur var. Jaja just nu sitter jag och kollar på lite coola shorts till sommaren, funderar lite på någon av dem tre men får se.
Linneagranberg ♥


Måndag

Har precis tränat badminton nu. Var helt själv idag på träningen så det var ganska jobbigt. Haha men nu ska jag strax äta och sedan cykla iväg till lilla Kajsa.
Linneagranberg ♥



Kände för nya frissor!

:)


Gårdagens

Linneagranberg ♥


Härlig söndag!


Sicken härlig dag! Kom hem till världens sol. Drog ner till havet med mina underbara vänner Emma och Kajsa vi fikade, fotade och hade det mysigt. Inte för att skyta då men jag badade eller jag och Majsi ;) Haha det var typ varmt, eller nee. Ska snart lägga mig och sätta på en film på datorn. Har studiedag imorgon, gott slut på lovet. Nu när skolan börjar lovar jag bättre uppdatering.
Hörses imorgon, godnatt!
Linneagranberg ♥


Mysig kväll vid havet!

JA VI BADADE!!
Linneagranberg ♥


Mot finare väder

God morgon! Just nu sitter jag i bilen på väg upp till landet med mamma. Kommer hem redan imorgon. Har med kameran så ska fota lite grann där uppe :) Men vi hörs senare!


Om min header

Har fått lite frågor då och då om jag har tagit alla bilder i min header själv, och ja det har jag gjort :) Det är bara en bild som är på mig själv som jag inte har tagit, men resten är tagna av mig.


Just nu:

Nu ska jag strax sticka ner till Vallen igen för att kolla på A-laget :D¨
Men hörs senare!

Fredag den 13

Märks fan att det är fredag den 13:onde, när jag skulle gå av bussen kör busschaffören förbi min hållplats så jävla onödigt. Självklart så regnade det också. Men när jag hade gått tillbaka till min hållplats kommer som tur pappa där med bilen! :)
Satt inne och åt American pancakes på Egg and milk, gud så gott det var. Nu ska jag sätta på en avsnitt av Djungelns drottning och sedan ner och träna fotboll! :)
Linneagranberg ♥


Brunch

Gotti!


SORRY

Orkar verkligen inte blogga idag, har typ ändå inget att blogga om men kanske kommer upp ett inlägg ikväll eller så. Har varit lite taskig uppdatering de senste dagarna men imogon blir det ändring på de!
Hörs imorgon/ikväll!
Linneagranberg ♥


New

Linneagranberg ♥


My dayyy

Kom precis hem från gymmet, var där med Elin och Elvira. Vi tränade seriöst över 2 timmar så himla skönt. Vi började gymma lite och sedan började Elin och Elvira springa men eftersom jag fortfarande är väldigt förskyld så cyklade jag istället. Cyklade 1 mil, stålt! Haha sen gymma vi lite till. Var på torget igen idag och köpte 2 grejer som snart kommer upp, skit snygga! Tänkte visa mina nya shorts också som jag inte har lagt upp än, just dem bilderna fungerade ej att ladda upp, konstigt...
Linneagranberg ♥


Dagens

'image description
Tröja- Ajlajk Chinos- Cheap monday
Linneagranberg ♥

Träningsverket


Hade inget att göra så åkte till gymmet. Känns som det var åratal sen jag tränade eftersom min tå, sjuk osv. Fast var nog bara en vecka sen om jag tänker efter.. Men var alla fall riktigt härligt.
Lyckades slinga Lovisas hår förrut, eller ja 3 slingor. Ska göra hela sen någon gång. Haha. Lutar mot ännu ett besök till torget imorgon, eller Stan beror på vädret. Elvis tvingar mig nämligen, eller??
Nu ska jag göra toast hörses imorgon!
Linneagranberg ♥


Droppar


By: me
Linneagranberg ♥

Espresso house

Just nu:


Phish food

Hallåjsan, kom precis hem från Anna och sitter och göttar mig med min Ben & jerry glass. Sånt som man får när man är sjuk! Sara kom även till Anna och vi satt bara och kolla på tv, spelade, snackade, käkade osv. :)
Linneagranberg ♥


Frisk??

Mår mycket bättre idag så är på väg till Anna nu. Vi ska igentligen kolla på Jitex vs Malmö med laget men eftersom det är så dåligt väder får jag inte följa med. Har ju varit sjuk så det är ju lite surt om jag blir sjuk igen nu.
Men vi hörs senare, hade!


Vass

By: me
Tagna för nästan exakt ett års sedan.
Linneagranberg ♥

Go frukost!

God morgon allesammans! Får bli ännu en dag framför tv, vaknade upp med skit ont i halsen och kroppen men mår i alla fall bättre än i går :)
Just nu:
image description
image description
Linneagranberg ♥


inspiration


Vinnaren av dagens blogg är...

Den HÄÄÄÄÄÄÄÄÄR tjejen! Ett stort grattis till dig.
Linneagranberg ♥


:(

Yeeeeeeey, najs att vara sjuk på påskafton! Vaknade och mådde skit dåligt, ligger bara framför soffan och kollar på tv. Skulle igentligen hem till min kusin idag, men såklart att jag ska blir sjuk idag... Jag tänker i alla fall inte ligga hemma och vara sjuk hela lovet.
Men glad påsk på er alla fall! :)
sweeeeeeet
Linneagranberg ♥


New

Skinnjacka- Raglady

Linneagranberg ♥




Långfredagen

God morgon! Dagen börjar med frukost på sängen, underbart! Ska strax gå upp och göra ordning mig osv. Emma kommer hit snart och då åker vi i väg till torget. Ikväll ska vi i väg till några kompisar. Så ser väl min dag ut :)

Åhh vill verkligen ha "rymd tights" så jäka coola. Har kollat runt på massa sidor men hittar verkligen inga. Någon som vet var man kan köpa ett par? :)


Liten tjej

Det fungerar tyvärr inte att ladda upp bilder på den andra datorn så kan inte ladda upp vad jag köpte idag, laddade nämligen över bilderna på den datorn. Men ska till torget med Emma imorgon och ska kolla på lite mer saker. Lägger upp vad jag köpte i morgon då istället :D
Somande en stund förut i soffan, om någon undrade då :P! De här blir sista inlägget för idag så godnatt!
Linneagranberg ♥

Loooooov!!!

Åhh vad gött med påsklov nu. Är nu på väg till stan men Mammsen och brosan.
Glöm inte att anmäla er till dageNs blogg, och glöm inte att ni kan anmäla er så många gånger ni vill så ni har större chans att vinna!! LÄNNNNNNNNK
Linneagranberg ♥


Dagens

klänning- fiorucci, tröja- Ralph lauren

Dagens blogg?

Kommentera bara "jag är med" eller något likande. Jag kommer att lotta ut en vinnare på lördag. Anmäl dig så många gånger du vill, så har du större chans att vinna!
Lycka till! :)
Linneagranberg ♥


Bad update

Just nu sitter jag och kollar på Real Madrid matchen. Vi har nämligen fått alla dem kanalerna som canal+ viasat disneychannel osv. Nu kommer jag bli tv nörd, hehe. Meningen med detta inlägget var att imorgon bitti kommer jag lägga ut dagens blogg som avslutas på lördag, så glöm inte att anmäla er! :)


Linneagranberg ♥




öga

Är så arg just nu, vill verkligen gå ut och springa med Nano och Elvis men får inte för min tå. Men får väl sitta hemma tröka.. Nej men har inga läxor eller någonting nu på den här veckan så skönt. Jag ororar mig lite bara för efter lovet kommer vi ha sjukt mycket prov, läxor, redovisningar osv. Orkar inte vi går ju liksom bara i 7:an, hallå?? Har bestämmt att jag inte ska plugga på lovet, då ska man faktiskt vara ledig. Imorgon har vi en sån kallad "tema dag" ganska gött sen är det påskloooooooov. Efter skolan ska jag, mamma och Johan till stan och kolla på lite kläder tror även vi ska äta middag där sen, najs.
Men i alla fall hoppade jag av hos Elvira efter skolan och vi satt och käkade och spelade lite fotboll. När dem har sprungit klart ska jag dra till Elvira för ska lämmna hennes longboard :)

Sommaren 2011

Lite bilder från sommaren 2011
Linneagranberg ♥

Självporträtt

Ny pp på facebook ;)
Linneagranberg ♥


PINK

Kom precis hem från skolan nu och ska precis åka iväg till sjukhuset för min tå. Ska förmodligen få någon medicin eller något för att få bort inflammationen. Vi har massa jobbare här nu som byter våra fönster så det är lite stökigt, a eller man ser inte så bra på bilden men ändå. Nu måste jag dra, hörs senare.
Linneagranberg ♥


smilee

Åhhhh måste plugga nu men orkar inteeeeeeeee! Är även lite små sur för tror inte jag kommer kunna träna imorgon heller för min tå... Har i alla fall varit en skit rolig dag hos Kajsa och hoppas du hade en toppen dag, och GRATTIS ännu en gång bästis! ♥
Men har prov imorgon så måste sätta mig med musiken och efter det ska jag ta en dush. Känns så härligt att det snart är påsklov. Tror ni att påskharen kommer att komma med lite godis till er eller? Haha.
Ha de så bra! :)
Linneagranberg ♥


2:a april är en speciell dag!

3 bilder från i lördags.
Hej, hängde med Kajsa hem efter skolan och nu har även Emma kommit. Eftersom MAJSII fyller år idag så kommer Nano och Elvira så vi ska fira henne lite idag också. Hoppade badmintonen idag har nämligen fått en "inflammation" i min tå! Det gör så jälva ont! :( Ska nog åka till sjukhuset imorgon för att kolla upp den.
Höres senare! :)
Linneagranberg ♥

Vårblommor

By: me
Linneagranberg ♥


Drömmar

Jag några drömmar som jag verkligen skulle vilja uppnå. Det största nu är väl att åka till Zanzibar, har alltid drömt om de. Det vekrar så otroligt fint där. Jag som älskar tropiska stränder. Ända sen jag var liten skulle jag aldrig gå med på att åka till ett land som inte har palmer, det första jag gör när vi är utomlands springer jag fort ut ur flygplatsen och kollar om det finns mycket plamer och börjar fota dem. Haha vad kostig jag är men jag älskar verkligen plamer och har gjort de så länge som jag kan minnas. Det här är en dröm som jag absolut ska uppfylla.
Mitt mål när jag blir vuxen är att ta vara på livet och göra såna saker som jag verkligen vill göra som till exemplel då att åka till Zanzibar. Vill så jätte gärna få ett bra jobb där jag trivs och tjänar mycket pengar på. Har alltid viljat bli stjärnkock men har nog ändrat mig lite nu, visst det är skit skoj att laga mat men borde man inte tröttna om man står i köket varje dag, verkar även vara väldigt strässigt. Att bli polis verkar väldigt roligt och spännande, tjänar dock inte så mycket på de. Men det som jag absolut vill satsa på i framtiden är fotbollen och fotograferingen, kommer dras mot något jobb som har fotografering som inrikting skulle jag tro.
Linneagranberg ♥


1 april


Ledsen för Inget bloggande igår men hade ingen tid. Vi spelade som sagt cup i går och kom tvåa! Alla var svin trötta i finalen efter en as tuff semifinal. Vi vann tillslut på straffar i semifinalen. På kvällen gick jag hem till Kajsa med lite tjejer, vi sov över här också. Nu ligger vi och kollar på film och väntar på amerikanska pannkakor :D
Idag blir det alla fall vanlig uppdatering!

Söta!


RSS 2.0