God natt mina amigos

God natt alla mina vänner, men först tänkte jag meddela att imon ska jag på mig första FOTOJOBB :D ska fota våran familjekompis innan hennes bal. Kommer även att tjärna pengar så det kommer bli skit skoj! Ska snart ut och fota deras häst också när den går runt i hagen och så.

 


Blir så frustrerad

Jag är ute i flera timmar och delar ut reklam men det händer flera gånger att människor svarar otrevligt att "Nej lägg inte i vår brevlåda" Okej, visst om inte alla vill ha reklam men man kan väl ändå vara snäll och ta emot den, speciellt om det inte står "ej reklam" på brevlådan? Om man nu verkligen inte vill kolla vad de är på lappen eller inte vet jag, kan man åtminståne ta emot den och sedan slänga den i värsta fall! Har även hänt att några kommer ut, plockar upp bladet och går efter mig för att ge tillbaka det, asså seriöst? Att man ens orkar. Vill de inte att dagens ungdomar ska vara ute och röra på sig och tjärna sina egna pengar? Jo, men vi kan väll sitta hemma i soffan hela livet och kräva pengar av mamma och pappa istället?
Tror att de som delar ut reklam verkligen förstår vad jag menar.
Var precis ute och delade så fick upp tanken på allt de här.


Nog om det men nu ska jag äta middag och kolla på criminal minds :)
Linneagranberg ♥


Bra slut på en bra dag!

 

 


Home from school

Hej, kom just hem från skolan och har suttit en stund framför Disney channel :P Ska ta mig lite mat och sätta mig med lite glosor. Ska ner till badmintonen sedan men ska nog bara stå och surva lite eftersom jag fortfarande är lite sjuk. Orkade inte dela ut reklam igår så får göra det ikväll istället. Kan inte fatta att det bara är 2 veckor kvar tills sommarlovet, sommarlov liksom det var väl typ jullov för en vecka sen? Eller det känns alla fall så tanke på vädret. Sitter och fryser ihjäl, måste bli bra väder på skolavslutningen annas vet jag inte vad jag gör... ;)
Linneagranberg ♥


Godnatt!


Ny bikini

Den är lite mer åt de gula hållet!
Behövde en så kallad "simbikini" så köpte den här snygga idag på torget!
Linneagranberg ♥


Tårta

image descriptionimage description
Ska bli bagare när jag bli stor eller vad säger ni? ;)
mina fina tjejer!
Så smart som jag är glömmer jag minneskortet till kameran så ni får nöja er med mobilbilder...
Var som sagt och firade Jennie eftersom hon fyller år! Mötte upp Lovisa och köpte present och sen bakade jag Tårta till Jennie. Nu ska jag cykla ut och lämna in konfirmationlappen och dela ut lite reklam.
Hörs senare!
Linneagranberg ♥


:D


¡Hola me amigos! Vi hade ingen slöjd idag så fick sluta 1 och en halv timma tidigare. Var bara träslöjden som fck göra det så det var lite extra roligt ;) Ska göra klart några frågor i SO:n och sedan ska jag förmodligen fira min kompis som fyller 15 idag! Tar med kameran så blir många fina bilder! :)
Linneagranberg ♥


Photobooth

haha trött på sista bilden?
I kväll var jag på student för min kompis storebror, har aldrig varit på student innan så det var kul! Imorgon ska jag tillbaka till skolan, inte roligt att vara hemma och sjuk. Kommer förmodligen inte kunna sova idag efterosm jag sov 13 timmar inatt :P Förresten, jag har beställt den klänningen nu HÄR kan ni se den :)
God natt! :)
Linneagranberg ♥


Svartvit & färg

Linneagranberg ♥


Frisk?

fina kömpisar

God morgon! Vaknade för typ en timma sen. Så himla skönt att sova ut, sov 13 timmar ;) känner mig mycket bättre idag så kommer nog till skolan imorgon. Har inte missat några "viktiga" lektioner så behöver nog inte ta igen något hemma. Vi ska på student idag, om jag mår bra ikväll får jag nog följa med :)
Linneagranberg ♥


Bästa medicinen när man är sjuk!

Love

 


Skolavslutningsklänning?

Funderar på att beställa den här klänningen och ha som skolavslutningsklänning. Tycker den är väldigt söt. Kollade runt lite på kommentarerna och några hade skrivit att paljetterna skavde lite grann men man har ju inte på sig den så länge om det nu skulle vara så att den sticker. Tror faktiskt att det blir den här, om jag får köpa den då ;)

den är ju såklart silver/vit på ryggen också men det fanns ingen bild på den färgen.


Sjuk!

bild från igår när vi hade tångkrig ;)
Kände redan igår kväll att jag var påväg att bli sjuk så i natt vaknade jag och hade skit ont i halsen. Kändes som jag hade feber också. Får vara hemma från skolan idag och bara ta det lugnt. Har även fått jätte ont i öronen. Har inte varit sjuk på väldigt länge så det var väl min tur nu.
Nu ska jag sätta på en film "The stig helmes story" :)

Linneagranberg ♥



Bokeh

by: me
Linneagranberg ♥


Sjöholmarna


Några bilder från idag, skit varmt i vattnet faktiskt! Mötte Anna, Alva och elin också :)
Linneagranberg ♥


Båt

Skulle igentligen åka ut med våran båt men pappa är inte hemma så hänger på Elvis rib istället! :)
Tar med mig kameran så när jag är hemma kommer massa roliga bilder upp!


Anna panna

❤❤

 


Bada

Sitter just nu och väntar på Sarah, Alicia & Ellen, vi ska ta ett snabbdopp och efter det ska jag hem till Anna på middag :)

 


:)

Snart är det match!Vi ska samlas kvart i så ska snart byta om, borta match dock. Idag ska vi banne mig vinna tjejer, spelade igår och förlorade med 2-1, vi spelade skit bra så kunde lika gärna ha vunnit! Driekt efter matchen stack jag och några ner och badade. Det var faktiskt varmt i vattnet vi hoppade och sånt ;) tog tyvärr inte några bilder men ska försköka ta lite bilder från min dag och så lite oftare.
Nu taggar vi match!!!!!
Linneagranberg ♥


Dagens outfit

Summmmmmmmmmer!!
Linneagranberg ♥


Mina nya shorts

Ser inte alls snygga ut på bilderna men dem är mycket snyggare i verkligheten. De kommer ifrån dr.denim och är köpta inne på fiorucci :)
Linneagranberg ♥


Mysigt!

Middag på jungman Jansson med familjen!
Favoriträtten, oxfilé med pommes frites och bearnaisesås

 


Suuuuun

Chillar med Kajsa innan träningen! :))

 


Min dag

Var nere och stekte vid havet med Emma, Anna och Ellen, så himla härligt! Vi badade flera gånger och jag dök till och med en gång ;) Måste ha varit den varmaste dagen på året idag. Åkte in till stan med Anna och Emma direkt efter skolan och jag köpte ett par shorts som jag lägger ut idag eller imon. Såg även på Lejonkungen i skolan, den är sjukt bra. Ska nu ta och äta middag har inte gjort det än eftersom jag var vid havet.
Höres!
Linneagranberg ♥


Just nu

Badar med Emma, Anna och Ellen! :)

 


Grill mästarna

Gött!

 


Sharktopus

Fake smile, jaoop
Hemma från träningen nu, gick väl bra! Nu måste jag plugga so :( Har läxförhör på onsdag men imorgon har vi någon grillkväll med klassen så vi ska vara på skolan tills ganska sent.
I lördags såg jag en film som heter Sharktopus. Den var faktiskt förvånansvärt bra men "hajbläckfisken" var något sjukt fejk men älskar hajfilmer så det gör inget. Jag har nog sätt alla hajklipp på youtube. De är så läskiga, haha men är verkligen skit rädd för hajar men det verkar så coolt och typ övervinna sin rädsla och simma med dem eller något liknande. :)
Linneagranberg ♥


Havet

Kom hem vid 12.30 idag, härligt! har skadat knät så fick avstå gympan och så jag kom hem en timme tidigare. Var precis nere vid båten med mamma & pappa och käkade lunch, mysigt. Sedan går jag ner till träningen men får ta det lite lugnt pga knät.
Linneagranberg ♥


Så här ser jag ut idag!

Linneagranberg ♥


Underbar dag

image description
2 bilder från idag.
Det har varit en underbar dag idag och då syftar jag på vädret, sol och ca +24! Vi spelade match idag men det gick inge vidare, förlorade. Efter mathen var jag alla fall med Emma. Och efter en stund bestämmde vi oss att gå till Elvira. Elsa kom lite senare så vi gick till Ica och köpte glass. Glass är ju ett måste en varm sommardag!
God natt!
Linneagranberg ♥


Orange

dagens outfit

Linneagranberg ♥



Äntligen sol!

Linneagranberg ♥


Sport inriktningar

Spelade åttondelsfinalen mot sveriges bästa, det blev en tresättare och jag förlorade tyvärr med 21-18 i tredje sätt.
Är inte så jätte glad nu men det kunde lika gärna var jag som vann, eftersom det var så himla jämt. Känner mig ändå rätt stolt över mig själv för att jag har inte tränat (badminton) så mycket och heller inte tävlat så mycket.
Ska nog försöka vara med på lite mer tävlingar och så nu nästa termin och ge allt på träningarna. Efter den här tävlingen nu känner jag mer sug för badmintonen det är roligare och så. Men fotbollen kommer nog alltid att betyda mest för mig. Det är verkligen det bästa som finns. Skulle inte välja bort någon sport så ska köra båda två så mycket som det går tills det inte funkar längre. Körde bara en match i dubbeln igår, vi var inte taggade nog att vinna. Mötte några Danskar. Orkar inte vara med på fotbollslägret nu eller det var ju igentligen inte tänkt så heller.
Kommer imorgon istället innan matchen som lägret avslutas med.
Nu ska jag försöka få med mamma till ica för att köpa lite gott gott! :)
Linneagranberg ♥


Lördag

God morgon! Idag är jag så jävla taggad. Ska köra allt verkligen! Min match börjar inte för en tre så fick lite sovmorgon idag. Vi har fotbollsläger nu som jag missar tyvärr, men kanske kanske kan komma på söndagen så det blir bra. Ledsen för typ ett inlägg igår men var ju bara i en badminton hall hela dagen. ;)

 


Badminton

Tagga gothenburg open nu!
Spelar ända till ca: 9 ikväll men hörs säkert under dagen.


Mini

 


Right now

 


Sånt här går inte att kolla på!

Linneagranberg ♥


Vinst!

yeah söt!
Vann med 4-2, eller igentligen 5-2 men domarn tyckte tydligen att målvakten höll i bollen men det gjorde hon inte. Men vi spelade verkligen sjukt bra idag tjejer. Allt var på topp ;)
Ska hoppa in i duschen och sedan kommer Emma. Mamma fyller år idag så vi har släktkalas om någon timme och då kommer mina mini kusiner! :D
Linneagranberg ♥


Älska mig igen

Mötte upp de här snyggingarna på vägen hem från bion. Har nämligen vart på bio med några tjejs. Såg på Älska mig igen, så sjukt bra men sorlig. Men kan tyvärr inte vara så seriös på sorliga filmer. :P
Nu är jag alla fall hos Elviz med Elsa. Ska spela match imorgon på hemmaplan så det blir najs!
Linneagranberg ♥


Blue & green light

BY: ME
Linneagranberg ♥


bloggtorka

Har verkligen inget att skriva om, kommer tillbaka imon med nya och fräniga bilder ;)
Linneagranberg ♥


Fotboll ♥

Kom hem vid halv 2 idag, skönt! Ska snart ner till fotbollsträningen men innan ska jag göra lite matte. På tal om det så gick spanska provet ok idag. Sista provet innan sommarlovet tror jag. Men bombas med läxor istället. Men hörs efter träningen!
Linneagranberg ♥


Göd natt!

Sitter nu och pluggar inför spanska provet imorgon, kom på att vi hade prov igår vid 23 typ, smart smart... Tror det kommer gå rätt okej så det är bra. Tränade förut idag, är ju badminton tävling i helgen så det kommer bli Naaajs. Missar dock fotbollslägret :(
Hatar att skria dock men kom inte på något annat ord, Haha men godnatt på er!

 


SWAG

haha
Linneagranberg ♥


Fotboll! <3

The best thing in the world is to shoot a football!!



Bad day

Bilder från idag

Hallåjsan! Är så jävla sur nu, mina raybans gick sönder idag. Hela glaset bara ramlade ut och sprack i hur många bitar som helst! Dålig kvalité?? Åhh blir så arg.
Skadade också knät igår på matchen så kunde inte träna idag men ska gå snart ner och skjuta lite.
Linneagranberg ♥


Dagens

Linneagranberg ♥


Lördag

Har haft fullt upp hela dagen så har tyvärr inte hunnit blogga så mycket. Spelade match förut med juniorerna, men förlorade :( ikväll ska jag bara vara hemma med pappa.
Höres!

 


Jeans

Nya från g-star :)


Linneagranberg ♥



Dagens

Ska iväg till fotbollen nu så han inte ta några avancerade outfit bilder. Körde på väldigt enkla kläder idag så det gör inte så mycket. ;)
Nu måste jag byta om till fotbollen, ha de!
Linneagranberg ♥


Mange Makers - Drick Den (OFFICIAL VIDEO)

Linneagranberg ♥


Ledig!

Godmorgon!
Skev ett jätte långt inlägg i går kväll men så självklart försivinner det.
Hur som helst var det jätte kul på praon, fick jobba lite i photoshop och så. hade fotbollsmatch sen på kvällen och vi vann med 4-1, gött tjejer! Man kan ju inte liksom inte förlora på hemmaplan ;) Idag är jag ledig från praon, eller jag ska vara med på någon föreläsning om ipads innom skolan i eftermiddag. Inte så jätte kul men det får väl funka. Nu ska jag upp och duscha och sedan ner och äta frukost.
Linneagranberg ♥


Lunch

Har precis ätit lunch med Alice och Alexandra inne på Eh. Vi har ju PRAO nu så mötte upp dem där. Nu blir det tillbaka till jobbet ;)

 


Want

Den här bikinin är så sjukt snygg, har velat ha den ända sen i vintras men den är rätt så dyr för att vara en bikini. Får se om jag beställer den.
Linneagranberg ♥


Dagens

Vi missade bussen precis på torget, härligt! Kom hem en halvtimma senare så har inte hunnit göra så mycket. Ska väl äta något och sedan ner till fotbollsplan för att spela fotboll som vanligt på tisdagar. :) Imorgon har vi match, vinnst förhoppningsvis! :)
Linneagranberg ♥


Fika med mamma

image description
image description
Gud så gott det var! :)
Linneagranberg ♥


Del 2


Grymma tjejer!
Linneagranberg ♥


The ocean

Härligt, härligt


Animering

God morgon, bar 2 dagar i skolan denna veckan hra prao onsdag, torsdag och fredag :) Idag slutar vi även 1 så det blir riktigt skönt.
Ha en bra måndag!
Linneagranberg ♥


Haha

:)


Last night

Linneagranberg ♥


Party

Det var jätte kul hemma hos Sarah ikväll. Hade med kameran så det blev massa bilder men hann inte ladda upp alla eftersom min dator fick slut på batteri. Håll utkik imorgon för då kommer nästan alla bilder upp eller ja det var 200 bilder från början så fick rensa lite. Imorgon ska vi spela fotbolls match igen och då hoppas vi på bättre väder, eller a alla fall så bollen inte stannar mitt i luften av all vind. Haha men god natt, hörs imorgon!

Tre från idag:


0-0

3 bilder från igår.
Var hemma hos Elvis och bara kolla på film och chillade.
Blev 0-0 i matchen idag, vi spelade inge bra men det gick ju typ inte att spela i den här blåsten! Får ta nya tag tills matchen i morgon istället. Nu ska jag duscha och sedan vidare till Nano med Kajsa och Emma. Ska göra i ordning oss för ikväll ;)
Linneagranberg ♥


Tagga match!

.


Freeeedag

Hej, var ju som sagt på fotografering idag. Det var jätte kul att få se hur det går till. För att ta en enda bild på en maträtt tog ca: 1-2 timmar. Var enda detalj var tvungen att ligga helt perfekt. Nu ska jag sticka till fotbollen, kommer ha 2 matcher i helgen så det blir toppen!
Höres!
Linneagranberg ♥


Vårblommor

by: me
Linneagranberg ♥


Blue

Dagens outfit


Linneagranberg ♥



Smoothie

Gjorde en god smoothie och satte mig ute och sola, schteek! Ska inte till skolan imorgan utan ska vara med på en fotografering, ska bli så kul! Dem ska typ fota mat till en kokbok, men ska få ta lite egna bilder som jag ska få lära mig att redigera de snyggt i photoshop.
Nu måste jag dra ner till badmintonen, ha de! :)
Linneagranberg ♥


God natt!

image description
image description
Linneagranberg ♥


Yummy

God kvällsmat

 


Dr.denim

Linneagranberg ♥


Sunny day!


Haha, de här inlägget har tagit ungefär en halv timma att skriva. Hittade ingen blid som jag ville ha i detta inlägget. Men bilden är alla fall från när jag Elin och Pappa var på Marstrad. Dagen har varit helt gudomlig, varit vid havet och badat, solat och avslutade dagen men det bästa som finns FOTBOLLEN! Tror jag och pappa ska åka upp till posten strax och hämta ut mina byxor, som äntligen har kommit. Har seröst tagit 5 veckor!!
God natt!
Linneagranberg ♥


Underbart

Sprang ner till havet med Emma, träffade Kajsa, Nano och Elvira. Nu har vi bara legat och stekt på stranden/bergen. Bada även också, underbart! Om någon timma är det fotbollsträning. Kommer inte att bli lite varmt asså. Haha men ändå sjukt härligt.

 


RSS 2.0