NY

Har köpt lite mer grejer också men visar det sen. :)
 
Linneagranberg ♥
 

Nutella, tic tac & mini tic tac

Kolla mini tic tacen så himla söta! De är som halva min tumme. Haha 
 
 

uppdatering från italien :)

 
Hello Sverige! De här 2 första dagarna har varit helt grymma, allt har varit perfekt förutom att igår kväll hade jag solsting och mådde jätte illa & att det nästan är lite för varmt ;) Imorgon ska vi åka in till en stad och kolla runt lite.  Nu sitter jag och Anna och bara chillar på hotellrummet och ska snart göra i ordning oss för middagen.  
Hörs imorgon! :)
Några bilder från idag:
 
Linneagranberg ♥
 

 

Italyyyyy

HEJ DÅ SVERIGE, nu åker jag till Italien. Vi kommer att ha gratis Wi-Fi på hotellet så ska blogga så ofta jag kan, ca 1-2 inlägg per dag, kanske någon dag jag inte har tid för att blogg alls. Jag är ju ändå på "semester" haha. 
hörs i ITALIEN!!
Linneagranberg ♥
 

Nails

Nya naglar
Gjorde även Elsas naglar också :)

Packa & packa

Hemma från fotbollen nu och har duschat. Nu ska jag äta och sedan packa klart de sista, kolla igenom så man inte har glömt något osv. Efter det ska jag väl sova ska upp 4 imorgon bitti. Åhh det ska bli så himla kul att åka iväg. Ska tyvärr blir rätt så fint här hemma men inte lika varmt ;) 
 
Linneagranberg ♥
 

Sol & mat

Hallåjsan, nu har jag precis ätit lunch på Jungman janson med mamma och pappa. Tidigare idag åkte jag och Elsa till torget för att jag skulle köpa lite grejer inför resan och hon byta en sak. Imorgon åker jag super tidigt så måste bli klar med allt och så idag. Snart ska jag iväg till fotbollen och efter det gå och bada med Ellen. 
 
Linneagranberg ♥
 

LÄNKBYTE

Kör ett länkbyte med min vän soom precis har startat sin blogg med sin kompis. Kolla gärna in deras blogg för de har väldigt bra uppdatering. http://myelsas.devote.se/
 
Linneagranberg ♥

Svarar

Fick några frågor om min nya vita blus kommer ifrån och vad man kan ha under osv. 
Den köpte den på Fiorucci och den finns även inne på D.O (design only) Jag hade en blå bandeau under och till det ett par ljusblåa jeansshorts. Jag tycker det är väldigt snyggt att ha en färglad bandeau under men man kan ju ha ett vitt linne tex under istället. 
 
Linneagranberg ♥
 

Hemma

Nu är jag hemma! Har regnat exakt varje dag uppe på landet, väldigt tråkigt för det finns inte så mycket att göra inomhus. Kommer lite bilder senare ikväll. Idag när vi va inne på ica på landet såg jag 3 nya smaker av tic tac, så sjuuuuuukt goda! Nu har jag en rätt stor samling av alla mina tic tac, godaste som finns ju. Nu drar jag över till Elsa en stund och ska kolla på film. 
 
 
Linneagranberg ♥
 

Midsommar bilder

Mammi hBroden och Kajsa 
 
min bästa broder and me (usch ser ut som ne bäbis på bilden) 
Linneagranberg ♥
 
 
 

:)

God natt allihopa, hoppas ni har haft en grym midsommarafton. Jag har haft det skit kul med vänner, familj osv. Ska till landet imorgon och har tyvärr nästan ingen teckning där men om jag kan så försöker jag blogga så mycket som det går.
 
Linneagranberg ♥
 

Packar

Har precis varit på Kajsas land och firat midsommar, nu ska vi hem till henne och äta osv. Senare ikväll är vi med lite andra vänner. Just nu har jag precis packat lite till Italien för jag åker till landet så hinner inte packa innan vi åker. Det är strålande sol där nere och ca 35 grader :P SÅ härligt! Blir lätt att man tar med för mycket, lär väl bara använda hälften av det jag kommer ta med mig ;) 
 
Linneagranberg ♥
 

Midsommar

Nu sticker jag snart iväg på midsommarfest. Man kan inte ladda upp bilder så jag lägger ut hur jag ser ut idag ikväll eller imorgon.
 
Kunde bara ta bilder i arkivet. 
Ha en bra midsommar alla!

NU:

Ner och bada!

New!

 
 
Linneagranberg ♥
 

city

Åhhh, det här är tredje gången jag skriver om detta inlägget för allt bara försvinner när man ska ladda upp bilder! Men igår var vi som sagt på Sverige-Japan (damfotboll) på gamla ullevi. Sverige förlorade tyvärr med 1-0. Efter matchen blev vi fotade av 2 fotografer pga att vi var så "uttklädda". Så idag hoppas vi på gp, haha nej men alla fall någon tidning ;) Nu ska jag göra ordning mig för att sedan åka iväg till stan med Anna & Elin.

(går inte att ladda upp bilder)

Tagga Sverige-Japan

Linneagranberg ♥
 

Summer

Jag och Elsa vaknade vid halv 11 och gick direkt ut i solen och käkade brunch, pannkakor med chokladsås osv #yummy. Idag ska jag ner och bada med Emma. Och kom just på att jag åker till ITALIEN OM EN VECKA!!! Det ät 33 grader där nere och strålande sol varje dag :) 
 
Linneagranberg ♥
 
 

Heja SVERIGE!

Ska snart bort till Nano för att kolla matchen, väntar bara på Elsa ;) Kanske sover över med Elsa sen men inte helt säkert, får se hur det blir.
Linneagranberg ♥
 
 

Ny blogg.se

Har sett på massa andra bloggar att blogg.se har ändrat designen men inget har hänt för mig, förrän nu. Tycker den här "versionen" verkar lite krångligare än den förra, men kommer säkert snart att lära mig. Nu testar jag något som heter snabbinlägg, och får se om det är någon skillnad på snabbinlägg och vanligt.

Cupcakes

Vi är grymma! ;)
Linneagranberg ♥


Making cupcakes

Linneagranberg ♥


Inlåsta!

Åhh Gud vad mycket konstigt som har hänt idag. Den största grejen var väl att jag, Alva & Kajsa blev inlåsta i mitt rum!! Anna och Elin kom på att jag hade tic tac hemma så de sprang runt i mitt hus och letade överallt sen hittade de tic tacen o sprang fort ut i rummet, smällde igen dörren medan jag, Alva och Kajsa var kvar. Min sovrumsdörr gick på något sätt i baklås så vi blev inlåsta! Vi trodde seriöst att vi skulle sitta där hela livet så vi började tänka ut vad vi skulle äta och dricka, så vi kom tillslut fram till att vi skulle äta tic tac och dricka parfym, Hahha. Sen efter en stund fick pappa hoppa in genom fönstret och han fixade med handtaget osv. Tillslut kom vi ut. Roligt äventyr vi var med om asså. ;)
Nu ska jag kolla på ett avsnitt av högklackat och sedan sova, godnatt!

Ps. Gjorde en film när vi var inlåsta och upprörda, vill ni se den? ;)


Dagens outfit


Biffa på gymmet sen!

Är på Torget nu med Emma och jag kollar på lite sommarkläder till Italien :)
Sedan drar vi oss iväg till gymmet en stud.
Hörs senare


Hej Hej

2 bilder från i fredags, skolavslutningen
Nu har jag precis kommit hem från fotbollen, och väntar på att Emma ska komma. Sen skulle nog Elin vara med också så hon kommer också hit snart.
Hörs senare ikväll, och från o med imon ska jag ha mycket bättre uppdatering än igår och idag, lovar!
Linneagranberg ♥


Danmark

God morgon! Igår var jag i Danmark hela dagen så kunde tyvärr inte blogga, bestämmde väldigt fort att vi skulle dit och när jag väl skulle skriva det så fungerade inte appen osv. Var bara där över dagen med mina kusiner. När vi kom på färjan var det frukost/brunch buffe. Och ja tog pannkakor, cola och glass, ganska najs frukost. Sen åkte jag direkt hem till några kompisar. Jag Thea och Kajsa kolla på Saw, as äcklig film, usch!
Har bara bilder på mobilen från Danmark men appen suger så det går inte att ladda upp fler bilder!
image description
min goseee!
Linneagranberg ♥


Äntligen SOMMARLOV!

Sommarlov, Och idag fyller även min fina vän Louise 14 år, grattis gumman! <3
Linneagranberg ♥


15 juni

Linneagranberg ♥


Skolavslutnings outfit

Linneagranberg ♥


Sommalov imonnnnnN!!!!

image description
HAHA va stiliga!
Var ute med Elsa, Elin och sprang för en liten stund sen, sprang faktisk rätt långt för att inte har varit ute och sprungit på ett tag ;) Träffade Lovisa och sa Hej typ, saknat henne så det var himla kul! Nu kollar jag på Spanien-Irland och det ser ut ju ut som Spanien vinner, hehe :D
Har även fixat mig inför imorgon målat naglarna osv.  Lägger upp min outfit imorgon vid 12 tror jag ;)
Linneagranberg ♥


Spk!

Va fina shorts! Det ser verkligen ut som weheartit ja! Vart har hon köpt de?

- Tack säger Anna ;) Jag vet inte riktigt vart hon har köpt dem men hon har alla fall beställt shortsen på någon utländsk hemsida. Jag vet att det finns liknade på Etsy! :)


Vad använder du för kamera inställingar? Och kan du inte visa dj skolavslutningsklänning?  :)

- Det beror på vart jag ska fota på men just igår när vi fotade porträtt fotade jag med "avstängd blixt" Tycker att bilderna blir mycket finare utan blixt, men då måste det vara ljust ute. Det hade börjat mörkna när vi var ute igår så bilderna blev inte så jätte bra. Sen om jag ska fota blommor, produkt osv fotar jag med macro inställnig. Och porträtt om på porträttbilder om det är ljus ute så man inte behöver använda blixten.
Som jag har nämnt tididagre kommer jag visa min skolavslutnings klänning i morgon eftersom då är det avslutning, och då blir det bilder på hela outfiten, så kolla in imon! :)




Linneagranberg ♥



Färg & svartvit

Linneagranberg ♥


Porträtt

Linneagranberg ♥


Annas shorts

tycket verkligen att de här bilderna ser ut som weheartit bilder ;)
Photo by: me
Linneagranberg ♥


Ahhh, glad tjej!

image description
En liten sneak speek på min klänning :)
Åhh min klänning har äntligen kommit! Den sitter helt perfekt och är den snyggaste klänningen jag har sett!
Kommer inte visa den förrän skolavslutningen, hihi lite kul så får ni vänta med att se den på och så.
Nu drar jag alla fall iväg till fotbollen!
Linneagranberg ♥


Outfit

image description
image description
Jeans- dr.denim & topp- twist and tango
Linneagranberg ♥


Gästbloggar

Gäst bloggar idag på Nanos blogg så cheka in! http://naano.blogg.se/
Linneagranberg ♥


Lite fina bilder från idag

Linneagranberg ♥


Måndag

Sitter och mumsar i mig lite måndags mys med Elvis, Canovis och lille Elsa. Vi ska snart gå ner och spela fotboll, najzzzi :)


Smutsiga skor

Haha kännde för någon ny bild, men kom inte något att ta på så det fick bli fotbollsskorna i hallen :P
lika blöt idag på träningen som i fredags. Tycker alltid att det är lika kul att träna i regn, så fri känsla på något sätt. Nu har jag precis kollat på Spanien-Italien och som ni kanske vet blev det 1-1. Klockan 9 ska jag och pappa kolla på en till match, vet inte vilka det är men alltid kul att kolla ändå. Imorgon har vi riktiga lektioner :( Vi slutar inte förrän på fredag och alla slutar typ tisdag eller onsdag.. Men vi får skippa sista lektionen imorgon och på tisdag, vilket som är bra alla fall.
Linneagranberg ♥


Ut i regnet!

Hahah
Linneagranberg ♥


Lördag kväll

Sjukt trött efter denna dag så lägger mig faktiskt nu. Imorgon ska jag fortsätta vara med mina kusiner en stund och sedan dela ut lite reklam sen blir det fotbolls träning som vanligt på söndagar.
God natt allihopa, hoppas ni har haft en grym lördag!

Jag och Elsa på Sjöholmarna :)


Najzzzz


MATCH!


GOD MORGON! Ska nu gå upp för att snart spela match :) Igår kom Stri och Emma hem till mig vi bara satt och hade det gött med chips och sånt. Vi hade snackat om hajar typ hela kvällen så vi bestämmde oss för att Shark night. Har sett den massa gånger, en utav dem bästa filmerna! Hajarna är väldigt fejk så den blir lite rolig också.  Efter matchen ska jag passa mina kusiner hela dagen. Haha kommer bli jobbigt men kul.

Dagens

Linneagranberg ♥


Tjockar mig med madre!


Imorgon är det freeeedaag!

Halloj! Ska nu byta om till träningen och sedan cykla iväg till badmintonen. Sista träningen innan sommarträningarna börjar. De börja i för sig nästa vecka :P Kan inte fatta att det bara är en vecka kvar till sommarlovet, sick!
Måste göra i ording mig nu, hörs sen!
Linneagranberg ♥


Vinter i Österrike

©©©©
Linneagranberg ♥


Varmt!

Kände att jag inte hade något att blogga om så tog några snabba outfit bilder, inte alls märkvärdig outfit men shorts från dr.denim & tröja från gina tricot. Har i för sig gått runt i crocs och tjocktröja ;)
Linneagranberg ♥


Nationaldagen

Åhh vad det känns bra med vinnst igen! Vann med 5-2 idag och jag stog faktiskt i mål en halvlek och höll nollan :)
Var målvakt förut, så det känndes väldigt roligt att stå igen. Jag fälldes så mitt knä skarpades upp och gör skit ont. Även lite ont i axeln men det får man allt ta om man spelar fotboll. Idag är det ju Sveriges Nationaldag och vi har ätit tårta för att fira det :P Nu ska jag bara chilla på livet och köpa godis eller något.
Igår kväll var det så jäkla roligt, har inte skrattat så mycket på väldigt länge. Vi "spelade" fotboll på min trädgård och ramlade och sånt hela tiden.
Linneagranberg ♥


IMORGON

image description
HAR VERKLIGEN INGET ATT BLOGGA OM IDAG SÅ KOMMER TILLBAKA IMORGON, ELLER OM DET INTE KOMMER UPP ETT INLÄGG IKVÄLL MEN HÅLL UTKIK! :)
Linneagranberg ♥


Klar blå himmel

bild från i våras
Har varit hemma en stund nu. Ätit mellanmål, kollat på tv, bytt om till mjukis byxor osv. Tränigen var igentligen inställd idag men Pappa ska hålla den men kommer bara vara jag och Ellen och någon till kanske? Har varit en väldigt chill dag, började med sovmorgon och slutade väldigt tidigt. Imorgon är det ju Sveriges nationaldag så man är ju ledig, härligt! Har inga planer för morgondagen förutom match :)
Linneagranberg ♥


sommar!

3 bilder från en underbar sommarkväll vid havet.

4 juni och man går i jeans

Usch sticket väder det är ute, det är sommar och skit kallt. Måste bara bli bra väder på skolavslutningen, på tal om det trodde jag min klänning hade kommit så var skit glad och tjatade på pappa att vi skulle hämta den men när jag kollade lite närmare på lappen var det till pappa... Typiskt, men ska på student idag så kan tyvärr inte gå på badmintonen, men funderar på att gymma eller något i stället.
Hörs senare!


Följ mig på instagram! @granbergi


Söndag

Söndags mys med jordgubbar och frendos! :)
Var hemma hos Emma ikväll och sedan gick vi hem till Elvira en stund. Snackade massa och åt massa gott!
När jag och Emma var på ICA och jag stod i kassan glömde jag av koden till kortet så försökte 2 gånger sen gick typ kassan sönder så det blev en huuur lång kö som helst bakom mig och alla bara suckade. Efter typ 10 minuter fixade det sig och jag kunde betala men självklart så tar kvittorna så slut, haha så sjukt kul var det! :D
Linneagranberg ♥

Grillmaster

Linneagranberg ♥


Dagens outfit!

 

Linneagranberg ♥

 


Animering

Stannade hemma ikväll, känner mig fortfarande inte på topp. Skulle igentligen hem till Emma med lite kompisar men åt middag så sent idag så blev typ klar vid halv 11 så orkade inte åka iväg. Men igår kväll var jag alla fall hos Lovisas kompis för att hon fyllde år. Efter vi hade varit hemma hos henne gick vi hem till Lovisa men vi hann inte göra så mycket innan pappa hämtade mig. Nu ska jag kolla på fotboll och bara ta det lugnt. Föresten klippte mig själv idag. Blev faktiskt riktigt bra, vet hur man ska göra så tog bara bort det slitna. Vågade inte klippa så mycket men lite av det slitna är borta nu som tur e :)
Linneagranberg ♥


White

canon 550d + canon efs zoom 70-200mm
Linneagranberg ♥


Spk





Linneagranberg ♥



Nu drar jag iväg på mitt första fotojobb!

my baby


Linneagranberg ♥



PINK


by: me
Linneagranberg ♥


1 juni

usch vad dåliga bilder...
Men såhär ser jag ut idag!
Linneagranberg ♥


RSS 2.0