Jensens


Älskar att kolla igenom gamla bilder!


Svartvitt


Lerumsbadpalats

Åkt i en timma nu. Vi ska ses framme om 20 minuter eller något. Haha vad kul vi ska ha, åka massa grejer och visa upp våran barnsliga sida ✌😆


bebis

oktober 2011

haha kommer ihåg i somras när jag skulle testa de här byxorna så fick jag inte ens på mig dem över lårna, hahah så lol.
 
klippte av halva håret. Tyckte det var as snyggt då men när jag ser tillbaka på bilderna förtår jag inte hur jag kunde, haha 
 
oktober 2012
 
Har förändras en väldigt mycket på ett år tycker jag. Både som person och på utsidan, växt säkert 15 cm. Men just förra hösten mådde jag inte så bra, var väldigt orolig över en del saker som gjorde att jag var väldigt ledsen. Tror faktiskt inte att så många märkte det men jag har verkligen jobbat bort nästan allt det nu vilket jag är väldigt glad för. Asså shit verkligen vad jag har förändrats på hur jag ser på saker och ting, vågar bjuda mycket mer på mig själv tex. Att jag tillexempel inte skäms av att lägga ut en massa fula bilder på mig själv, inte om någon annan gör det heller. Tar heller inte åt mig om någon säger något elakt om mig, om jag själv vet att det inte är sant. 
 
 
 
 
 

Cod lan

✌✌


Höst promenix.


lol korv


swag

Friday idag, whiooooooo! Vi slutar direkt med gympa kl 1, rätt najs. 
Sen ikväll har vi träning. Alla bara "orka träna på en fredag" men asså jag tycker verkligen att det är skit skönt. Sen när man kommer hem är det MAT. Det blir perfekt för man blir klar vid halv 8 och då hinner man hitta på massa skoj på kvällen. 
Igår var jag och tränade dubbel med Lovisa i Askim. Vi taggar DM snart. Snart & snart men typ en månad, hahhah! Ville bara säga också att nu skulle jag engentligen vara på väg....

-.-

åhhhhh så besviken nu. Det bestämmdes igår att jag skulle åka med Annas familj till turkiet. Vi skulle åka redan imorgon. Jag har packat och alltig, och så nu ringer mamma och säger att det inte gick att byta ut namnet på biljetten och de har försökt med massa gjrejer. (skulle ta Annas brosas biljett egentligen) Vi kan åka ner ända till malmö imorgon och chansa på att man kan byta namnen där nere men det var liksom 50/50 på att jag kunde, så jag kan inte komma hem på något sätt från Malmö om jag var tvungen att åka hem igen! FATTAR NI HUR KUL VI SKULLE HA DÄR NERE! Orkar inte, ska fan åka någon anna stans på lovet! 
 

24 oktober

Hallåj! Rätt mycket att tänka på just nu, eller det poppade framförallt upp en sak igår kväll som jag går och tänker på hela tiden, vissa förstår nog var det är men kommer få reda på allt ikväll osv så det blir nog bra. Kom just hem från Universeum. Haha det var faktiskt as najs, vi kollade till och med på hajen Herman, hahha lol korv. Är så stolt över mig själv och min "nyttiga" vecka. Har klarat det hittils alla fall, eller har ätit någon godisbit men det kan inte vara så farligt, hihihi. Jaja ska snart iväg till konfan, ska faktiskt bli skönt att tänka på något annat några timmar ;) 
 

Plugg time


♥Victoria Secret♥


XD XD

Haha ska verkligen föröka nu, det ända som jag behöver ändra på är vad jag äter. Äter onyttigt varje dag i vanliga fall men nu ska jag ha en så kallad "nyttig vecka". Tränar nästan varje dag redan men ska försöka nyttigare, eller älskar allt som har med mat att göra men ska inte äta kakor, godis mm. 
Åhhh herregud, önskar mig själv lycka till. 

Äntligen ny header!

Åhh vad glad jag är nu, suttit med den animerade headern hela helgen nu och älntligen funkar den. Gjorde en jätte najs som gick över till massa bilder, men den fungerade inte så gjorde en ny som heller inte fungerade. Men nu så, äntligen! 

Elvis provar väska & jag provar hat


till filippa


har på mig min mysiga tröja från F.A.V och jeans från miss me. 
 

Röd & blå

Har gjort en animerad header (gif), satt i photoshop med den skit länge men när jag väl skulle ladda upp den blir det som en vanlig bild. Blir så sur när sånt som ska fungera inte gör det. Hade ju lovat en ny header och så tills helgen men eftersom det inte fungerar får jag göra om den. 
Jaja nu börjar jag uppdatera mer alla fall. Nu ska jag och mamma till millami och kolla lite. Efter det blir det öis match på gamla ullevi, tagga tagga! 
 

bajs


 

Älskar att vara så seriös

Hola, det var ett tag sen, ett tag sen och ett tag sen men har inte uppdaterat på några dagar. Men ska fixa ny header och nya bilder så det blir roligt att läsa min blogg igen. Ska försöka göra det till senast i helgen alla fall. Men kommer fortsätta uppdatera lite grann den här veckan ut sen så börjar jag blogg som vanligt igen. 

Kom alla fall precis hem från skolan och ska på konfa snart men funderar om jag vågara vara lite busig och banga XD men får se hur jag gör, pussi pussi


sanningar om lilla mig

| Det har brunnit hemma hos oss 2 ggr, vårat hus var på hela förstasidan på gp då | JAG ÄLSKAR MAT | Jag är rätt så lång, 1.75 cm | Min största dröm är att åka till Zanzibar | Jag tar inte åt mig elaka ord | Jag började med badminton när jag var 4år | Mina vänner är guldvärda | Skrattar alltid åt mina egna skämt som ingen annan tycker är roligt, väldigt speciell humor kan man säga | Skrattar till nästan allting | Jag är nog den personen i hela världen som kan ta dem fulaste bilderna på sig själv, älskar det, hahaha | Jag är aldrig blyg, pratar direkt med nya personer | Älskar att laga mat | Tänker alltid att jag ska börja vara nyttig men sen så kommer jag på att det inte är värt de, yolo liksom hahaha :)


Du är den finaste som tillverkats

 

så bajs tråkigt med plugg

Förlåt för väldigt dålig uppdatering i helgen. Men jag känner inte för att blogga just nu. Har väldigt mycket i skolan den här veckan som kommer också, men jag kommer tillbaka så snart som möjligt!
puss

Med min plutt

 

AHHHHHH SÅ GOTT


Skolfoto

❤❤❤❤


curly


Följ mig på gifboom 😊

@granbergi


ÅHH TAGGA MATCH!

 
 

Skola lol lol lol


LIGHT


¡Buenas noches!

Nästan frisk nu, eller aa kan gå till skolan imorgon alla fall! Åh imon spelar vi åttondels final i sanktan ✌tagga tagga!


sjuk idag

 
två gifs från igår kväll hemma hos Ellen. 
 
Igår kväll när jag kom hem till Ellen var både hon & jag skjuka men men. Idag är jag alla fall hemma från skolan, är jävligt förskyld ont i halsen mm. Ellen var också sjuk idag, eller ja alla är typ sjuka idag! Jag kommer ihåg en gång i 1:an så var alla i hela klassen sjuka för utom en liten stackare som fick jobba med någon annan klass, haha! Mår alla fallmycket bättre nu en vad jag gjorde i morse så kommer nog att blir rätt så rastlös idag. Men måste ändå spendera hela dagen med skolarbete.
hörs!

I'll keep you warm baby

 
 
 
 
 

hejhej gifboom

 
Hihi föröker plugga, men det går ju inte så bra , lol. Har skit mycket att göra men orkar icke, så busig. Aja dagen är inte slut än så ska försöka hinna att skriv klart IUP, någon prao grej och känner verklingen för att träna men har bajs ont i halsen så det går nog inteee. 
 
Sen var det någon anonymos som undrade hur jag kunde lägga upp dem gif bilderna på bloggen och jag tar dem helt enkelt från gifboom och sen lägger jag upp dem på tumblr. Tar bilderna sedan där ifrån :) 

God natt!

 
Sov inte alls mycket i helgen så nu ska jag ta sovstund. Mår verkligen inte bra heller, hela halsen & öronen bränner. Jaja godnatt hörs imorgon! 

 

Grym!

 
Isak%20Danielson%20talar%20ut
Hahaha det sista på den 2 videon, dör hahahahhahah

5 från helgen


Konfaläger


modell för millami

 
Idag fick jag vara modell för Millami. Det var sjukt kul att praoa där och även att fotas. Gå in på deras 
hemsida www.millami.com så kan ni trycka på nyinkommet, dam så finns det mer bilder på mig som 
vi fotade idag :) 

King ♥


American pancakes

 
Har precis gjort mig en najs brunch. Idag börjar jag inte förän 3, vilket är riktigt gött! Det är som här vip kväll på milla mi idag så ska jobba på kvällen istället. Till helgen åker våran grupp iväg på konfaläger. Rätt segt men får försöka göra det roligt, hahahha lol. 
Åhh jag som ville gå på ÖIS matchen! 
 

följ mig på instagram -------> @granbergi

Har inte så bra uppdatering den här veckan för praoar ju hela dagarna (själv desutom) så det blir inte så mycket att blogga om så, upptaderar en hel del på instagram så följ mig där -----------> @granbergi

Spk

Det var någon som hade kommenterat vad vi gjorde på svt och det är säkert några mer som undrar så jag tar upp det i ett inlägg.
Vi proade helt enkelt där. Vi fick mest gå runt och kolla på olika saker och sitta med i radion (fick inte prata bara) sen var vi där i västnytt studion så fick man se hur vi såg ut i tv osv.


Svt

✌✌


PRAO

Hallåj sitter nu och kollar på tv. Har PRAOAt idag och jag praoar på Millami (Käringön) men jag proar på "show rummet" i fiskebäck. imorgon ska jag till svt med Kajsa. Resten av veckan kommer jag alla fall praoa på milla mi :)


RSS 2.0