Just nu:








happy friday


Kom precis hem från skolan, chilligaste dagen idag. Slutar 12.55 med gympa :) 
Härligt att kunna vara hemma en stund innan fotbollen börjar sen vid 5. Ska gå idag även fast jag typ inte får (jag är så busig) haha men var ju sjuk igår så. 
ha de! 
 

glitter naglar


riktigt snyggt!


Foto dags!

Ska ta en dush nu och sedan foto något. Resultatet kommer upp snart! :)

sjuk tjej idag :(

Mådde lika dåligt som igårkväll när jag vaknade i morse så jag stannade hemma från skolan idag. Just nu mår jag lite bättre har inte lika ont i halsen som i morse så hoppas jag kan gå till skolan imorgon och efter det träna igen. 

från Mallorca 2011, kolla bara på vattent asså! Gud så härligt det var!


God natt!

Usch, mår inte alla bra. Ont i halsen ont i öronen & jätte täppt i näsan. Vill kunna gå till skolan imon för att spela badminton sen på kvällen, haha. Men jag lägger mig alla fall tidigt ikväll och hoppas jag mår bättre tills imorgon bitti.
Har varit hemma hos filippa nu på kvällen med två killkompisar. Vi gjorde inget speciellt, bara bakade typ ;)

Jag & Filippas gosiga vovve, kär i den ❤


trött

Hej hej! Har precis varit ute och delat ut reklam med Emma, skit trött nu. Det tog väldigt lång tid, kanske 2 timmar. Filippa ringde precis och jag ska möta upp Filippa och hennes kompisar på torget. Sen vet jag inte vad vi gör men vi hörs senare ikväll! :)

Turkos

t-shirt- american vintage 
jeans- dr.denim
boots- fiorucci 
 
stört varmt bara, haha :) 

Hemkunskap

Gotti


Svar


Någon undrade vart jag har köpt min väska och vart den kommer ifrån osv. 
Jag köpte den på Mallorca förra året på en marknad typ. Det är äkta skinn men den kostade runt 400 svenska tror jag.
 

Dagens outfit- autumn







Riktigt jävla glad!


Dagens enkla


På väg hem

Ska ner och äta pizza sen med Elsa och hennes lillebror, vi är så snälla. Jag bestämde med en kille i min klass att jag skulle få världens sixpack innan jul, haha önskar lycka till, till mig själv. Väldigt bra start på min diet


sommaren 2012

 



Bäst e vi!

Jag och Lovisa vann dubblen idag (alltså kom 1:a) Om en timma ska jag på fotbollsträningen. I fredgas var det träning och i går var det först match och vi vann med 8-0, vi spelade verkligen skit bra! Efter matchen fick jag skynda mig iväg till badmintontävlingen. Så det har verkligen varit en grym helg! Sen kommer nog Lovisa & Matilda som ska kolla på min träning. 
 

Är på badminton tävling, bloggar mer ikväll! ;)

Hahah


Maja & Lovisa

Så fina!

Underbart med träning igen

Åkte direkt från skolan till Lovisa, eller aa från stan eftersom vi var där hela dagen med klassen. Vi hann inte göra så myket för det tog ca 1 timma att komma dit med buss och sedan fick jag vänta i en halvtimma på hennes skola, haha! Vi åkte hem till min badmintonhall och tränade en stund. Riktigt härligt att komma tillbaka till träningen igen, trodde jag hade tappat massa och funderade faktiskt på att sluta till hösten men efter träningen idag har jag ändrat mig. 
Imorgon ska jag nog träffa Lovisa igen hon ska kolla på vår fotbollsträning osv.
Bästa smoothien
 
 

Skit bra tips!

Köpte denna nagellacksborttagning mest för att testa den. Trodde inte att den skulle fugera så speciellt bra, men är hur grym som helst!! Man stoppar ner fingret i någon skummsvamp sak och typ snurrar på burken, allt nagellack går bort efter några sekunder. Skit bra, för då slipper man hålla på med massa bomullspads och nagelborttagning osv. 
Du kan köpa den på Kicks för ca: 60:- 
 
 

små shopping

(bara gludkedjan inte solglasögonen)

Hos Sarah


First day in school

Första dagen i skolan, värsta på länge. Nej men vill så gärna ha mer sommarlov, kan ju inte göra något åt det så det är väl bara att gilla läget. Efter skolan gick jag hem till Elin med Elsa, vi åt och så. Sen var det fotbollsträning, grym träning idag :)
Nu sova, bara sådan här o jobbig skolvecka nu i början så det är lugnt.
Godnatt! ❤


Vi saknade bara solen!


Bläää, sista dagen

Sista dagen på sommarlovet idag, usch va tiden har gått snabbt. Vi har kickoff ikväll med upprop och sånt. Så börjar skolan imorgon! Igår var jag, Emma, Elvira & nano på RIX FM festivalen och den var inte så speciellt bra, folk överallt, haha! Vi gick och åt på jensens på kvällen men det fanns ingen biff så jag tog glass! ;)


Match

Godmorgon! Just nu sitter jag och kollar på tv och ska äta frukost. Sen beger jag mig iväg till klubbstugan och ska spela match, första matchen på höstsäsongen. 
hörs 
 

summer


Foto dags

Sitter nu och väntar på att Nano ska komma, vi hade tänkt att gå ut och fota! Bilderna kommer upp sen. 
 

bekännelser

- Jag har aldrig flyttat.
- När jag var liten fick jag borrelia efter att jag hade haft en festig vid örat. 
- Efter att jag har tränat blir jag alltid glad. 
- När jag var runt 3 år blev jag påkörd av en mopped i fullfart. 
- Jag tycker det är väldigt roligt att laga mat, kanske vill bli kock. 
- Jag är rätt konstig/speciell, enligt mig själv och andra ;)
- Vill träffa massa nya vänner.
 

Fotboll

Hello! Har äntligen fått färg i ansiktet igen, vi låg och sola hela dagen igår nere på stranden! Nu ner till fotbollsträningen och sedan ta ett dopp men alla kläder på. Gjorde det i tisdags efter träningen och det var as härligt ;)
 

gottar mig


Beachen

Hemma från en heldag på stranden! Gjorde en skit god brunch till mig själv med massa pannkakor. Ikväll vill vi gärna ut till sjöholmerna men måste hitta någon som kan köra ut oss bara, haha :)

Kvällspromenad


sol, bad & värme, kommer sakna de

Åhh vad jag saknar detta! Skolan börjar igen om en vecka och det känns som jag inte gjort ett piss på sommarlovet. Vart har det här lovet tagit vägen? Det var redan 1 och en halv månad sen vi var Italien, känns ju som en vecka sen typ. Visst har säkert hittat på massa men inte vad jag tänker på nu, vädret har verkligen förstört hela lovet. Verkligen glad att jag fick en vecka utomlands. Okej nu överdriver jag men förra sommarlovet känndes som ett år typ, eller hur? Asså vill verkligen inte börja skolan nu! 8:an, bytyg och sånt, ucsh. Aja nu är läget som de är, haha ;) Det är därför jag tar en "bloggpaus" nu tills skolan början eftersom jag verkligen vill njuta av det sista. Kommer nog lägga ut något inlägg (som nu) eftersom jag inte kan hålla mig ;) 
Just nu är inte livet på topp så det kanske är därför inlägget blev lite negativt, haha :P
 

Såhär e de..

Har inte bloggat på någon dag som ni kanske har sett. Jag kommer att blogga idag och sen har jag en liten paus tills skolan början eftersom jag verkligen vill njuta av de sista sommardagarna och inte sitta inne och blogga, gillar ju verkligen inte att mobilblogga, så vi hörs om en vecka! :)

Kommer räcka ett tag!

 

10 augusti

åhh va det var mysigt i Köpenhamn!
 
Inatt sov jag alla fall hos Elsa och nu ska jag åka iväg till farmor & farfar en stud o efter det hjälpa pappa en massor innan tävlingen. Ska även försöka träna :)
vi hörs! 
 

Hemma nu

Hemma nu, har varit jätte mysigt. Jag och Julia har fångat massa fisk och bara haft det skönt. Nu ska jag vara med lite kompisar, har på mig mina nya snygga shorts från tommy hilfiger :)

Ganska trött

God morgon! Jag, Elsa, Elvira & Elin sov på Elsas studsmatta inatt, verkligen skit kul! Man kan ju inte säga att man har sovit så speciellt mycket men ändå as mysigt. Det hade tydligen varit en liten jordbävning nere i Halmstad och det stod att den kändes upp till oss så jag tror faktisk att vi kanske kände något konstigt vid typ 4 inatt. Aja nu ska jag upp till landet igen. Julia kommer så det ska bli skoj. Men har ju inget nät där uppe så får se när jag kan blogga.


Foto- m&m´s

by: me 

Just nu


God natt!


Happy

Ska snart iväg till kajsa, hon har inte kommit hem ännu men hon har nämligen varit i USA i tre veckor! Så jävla avundsjuk på henne. Har saknat majsi massor så det ska bli kul att träffa henne. 
Senare idag så ska jag kanske träna Speedminton inför min pappas tävling, är med på en Speedminton tävling per år och det är pappas ;) Men om jag tränar mycket och så nu så kommer jag få åka med på EM/VM med pappa. Detta året var det i Kroatsien så det hade inte varit helt fel att åka med. 
 

splash

Bilderna blev alla fall bättre än de förra men är ändå inte riktigt nöjd, får helt enkelt träna ;)
by: me 

Bilder

Någon äcklig staty i vattnet 
 

shopping från köpenhamn

abercrombie & fitch / tommy hilfiger 
 

Grymt här!

Just nu sitter jag & mamma i hotellbaren och kolla lite på os. Idag har vi ju som sagt varit ute på stan hela dagen. Abercrombie affären var ju helt klart höjdpunkten, haha! Köpte två saker där idag som jag visar imorgon tror jag, köpte även ett par shorts. Imorgon kommer väl dagen att se ut nästan samma förutom att vi ska hyra cyklar, haha ;)


På hotellet

Nu har vi kommit fram till Köpenhamn, eller vi har hunnit vara ute på stan och ätit o så. Nu ska vi alldeles strax gå till Abercrombie & fitch affären och kolla runt lite där, väntar bara på att alla ska bli klara ;) Åt på världens godaste glass ställe:


Copenhagen

Var skit kul idag, var lite för mycket folk bara. Vi gick gasten!!! Trodde den skulle vara läskigare än var den var men har gått lite av den för typ två år sedan. Åh Emma vann stjärnvinnst och jag vann så klart inget, haha har aldrig vunnit på sånt, men var alla fall skit nära idag, ett nummer ifrån. Nu ska jag sätta mig och kolla på några avsnitt av Hawaii 5-O. Imorgon åker jag jätte tidigt till KÖPENHAMN. :)

Liseberg

Nu sticker jag & Emma till Liseberg :) Har inte varit på Liseberg på 2 år så det ska blir kul, haha


RSS 2.0