Kantareller


Magnum gold

Sitter i bilen och gottar mig, på väg upp till landet igen. Har ju som sagt ingen täckning där uppe så bloggar när jag kommer hem om vi inte åker in till stan ;)


tre till

by: me 

Happy

Nu iväg till Emma men kommer inte iväg för kommer spolas bort, nej men det regnar så sjukt mycket ute så jag väntar tills det slutat lite. Idag har jag bara varit hemma och gått runt. Kollade även precis på Henri som tyvärr förlorade sin första os match (badminton). 
 

Foto- vatten

by: me
 

gårdagens


Funderar...

 
Har funderat ett tag nu på att göra en ny blogg. Och då menar jag en "riktig" fotoblogg. Just nu känner jag att jag inte orkar lägga ut vad jag gör hela dagarna osv. Skulle kännas kul att få lägga mer tid på fotograferandet. Men i så fall kanske jag inte kommer uppdatera lika mycket (men ändå varje dag) eftersom jag inte kan ta bilder hela tiden. + att jag vill lägga mer tid på att redigera bilderna, design osv ;) Men självklart kommer jag att ge massa fototips mm.  Skulle kännas lite tråkigt att lämmna den här bloggen, har ju haft den i snart 2 år. 
 
Så behöver verkligen er hjläp nu, vad ska jag göra?
 

Omröstningen Ny blogg (fotoblogg)? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa en egen folkomröstning!

 


;)

Ska spara till långt hår nu! ;)


summer

God morgon! Idag ska jag träffa Filippa. Har inte träffat henne på hela sommaren förutom gotiha discot då. Vi ska nog åka och bada någontstans. Kanske sisjön? 
Btw, asså blir så arg på blogg.se, för varje gång jag gör ett inlägg så kommer det upp någon jävla kossa som bara något har gått fel, försök igen osv. Och sen så har det kommit upp typ 10 inlägg på bloggen av samma inlägg. 

Let´s go to the beach

L

Blueberry


I LOVE THIS PLACE

Några bilder ifrån landet. Finns inget härligare än att vara här en solig sommardag ;) Nu är jag hemma, ska åka upp igen till helgen. Hoppas det är bra väder då för annars blir det skit tröök, haha men nu får jag väl ta och titta allt de sociala, har inte haft internet på 5 dagar ;)
 
 

😃

Hallåj, nu är jag inne i staden och har äntligen nätverk! Ska ha fest imorgon för pappa och Johan imon så måste köpa massa grejer. Här är min ons gädda jag fångade på pirk (typ som krabbspö)


Tåget

God morgon! Nu sitter jag på tåget på väg upp till mitt land. Har åkt buss till Trollhättan först också. Ska träffa kusinerna nu där och sen någon dag så ska vi ha släktkalas. Sen kanske Elvira och Emma åker upp med tåget någon dag i veckan. Var på gothia discot igår igen, lika kul som förra gången, haha ;)


Dagens


Sorry..

Hej sorry för usel uppdatering. Idag har jag bara legat och deppat för vi förlorade 32:a delsfinalen på straffar. Jag har världens vinnarskalle så. Nu ikväll var vi på gothia discot. Kul men svettigt. Har inte svettats så mycket i hela mitt liv. Tycke det var roligast när vi gick ut från discot, och vi träffade några nya vänner, vänner och vänner men dem var skit schyssta i alla fall. Imon ska jag kolla på massa matcher. :) Bild från igår, underbar sommarkväll!


Ännu en match

Sitter lite ute nu och njuter av det härliga vädret. Snart ska jag möta upp Ellen och sen ska vi ner och kolla på en match innan våran samling. Möter även upp Elin och Emma där nere. Idag möter vi ett Stockholms lag, igår mötte vi visst några från Skåne ;) Vi vann med 2-1!!!!!! Och om vi vinner idag så går vi vidare till a-slutspel :)


Ny header

KKände för lite nya fräscha bilder i min header så gjorde om den med lite mer sommriga & nya bilder, någon bild hade jag med i förra headern också. Gillar min design nu som den e så vill inte ändra för mycket med den ;)

misslyckat

Försökte ta några sånna här bilder när man spräcker ballongen, haha gick inte alla bra, inte som jag hade förväntat mig direkt. Men ska försöka med större ballonger och mitt på dagen så man får lite finare ljus och så :) 
 

Nu kör vi tjejer!

Glömde skriva det igår men förlorade mathen igåt med 4-1, i mötte ett grymt finnsk lag. Men idag tror jag att vi möter ett Stockholms lag och idag ska vi fan vinna!! Är så sjukt taggad. Matchen börjar 2 och ska snart åka iväg till samlingen som är 1. Efter matchen ska vi ta lag foto och sedan till heden  :)
 
 

Nu kör vi tjejer!

Glömde skriva det igår men förlorade mathen igåt med 4-1, i mötte ett grymt finnsk lag. Men idag tror jag att vi möter ett Stockholms lag och idag ska vi fan vinna!! Är så sjukt taggad. Matchen börjar 2 och ska snart åka iväg till samlingen som är 1. Efter matchen ska vi ta lag foto och sedan till heden  :)
 
 

NU


NU KÖR VI!

Gothia


NEW


SVERIGE

ser gröna ut på bilderna men aja

Tagga Gothia imon, kör på Sverigenaglar!
 

brunch

Har precis ätit en go brunch som mamma har fixat till. Lite vardagslyx, eller juste det är helg, men helglyx då ;) Idag känner jag inte för att göra någonting, bara ligga och sova men det funkar inte rikgit för har lite grejer jag måste göra. Som att baka bröd, hämta cykeln hos kajsa mm. Ska även försöka fota något idag, känns som det var väldigt längesedan nu tyvärr. 
 
 

Just nu

Haha vi gjorde världens bästa film/trailer i IMovie VILL NI SE DEN? :)


Vinst!

Hello, är så sjukt glad nu utav många anledningar, vi spelade match idag och vann med 3-0. Jag gjorde nickmål, brukar alltid nicka bollen på utsparkar, inkasst mm, men nu fick jag äntligen göra mål med huvudet. Eftersom vi vann idag är jag så sjukt taggad till GOTHIA! Vårat mål är att komma till A-slutspel, men vi ska självklart vinna hela skiten ;) 
 

Dagens

 

Fotbollllllll

Nu drar jag ner och spelar lite fotboll med sarah! :) 

svartvitt

Borde igentligen vara jätte trött nu för jag sov över hos min farmor & farfar inatt men somande inte fören 4. Sen gick jag upp 9 för pappa skulle jobba. Innan träningen var jag hemma hos Elin och bada i hennes uppblåstbara bubbelpool :) Fotbollsträninigen var as rolig men jag var tyvärr lite väl flamsig idag, haha. Nu är jag med Elvis ska snart gå hem tror jag för börjar faktiskt bli lite trött nu, hihihi
 

saknar värme

Saknar värmen nu, vill kunna gå i shorts & t-shirt utan att frysa. Blää Sverige. Ska till Elin och bada i hennes bubbelpool, där är det alla fall varmt, haha 
hörs! 

Outfit

Så här ser jag ut ikväll. Ska på en liten tjejmiddag och sedan lite senare åka till min farfar. 
Hörs! 

Water slide


NEW


Åkte snabbt in en sväg till torget för att köpa iphoneskal, hatar igentligen skal men hade bara 2 innan och de ena är sönder och de andra är borta. Men köpte 3 st för 179:- på kell & company. Köpte även de här fräcka shortsen som kommer användas flitigt i sommar (förhoppningsvis) 

Anna panna

Hallåj! Blir så arg på vädret, halva sommarn har snart gått och det har bara varit några dagar med fint väder. Förra sommarn var as grym med massa sol, skadevi, gothia, mallorca, sommarstugan mm. Aja får hoppas att vädret blir bättre så man kan vara ute på sommarlovet ;) Var på fotbollen förut och vi har alltid en träningsvecka innan Gothia cup, men i år har vi inte så många träningar innan. Jag och Elvis var på torget innan och jag skulle köpa lite iphonsklal och kolla runt lite men när jag skulle betala kom jag på att jag hade glömt alla pengar hemma, haha. Men nu sitter jag här med Anna och gör ingenting, ska nog till ica, haha ;)

Ut i regnet!


Grillning

Haha, Elvira 
 
 
 

Ner till stranden

 

Svensk sommar är ändå rätt bra!

livet!

På väg hem

Nu sitter vi i bilen på väg hem från Norge. Världens gulligaste barn var där, hehe. När vi kommer hem ska jag kanske ut med båten, skulle åka vattenskidor idag igen men det blev inte så, eller kanske med våran båt. Men tror inte det.


Norge

Hej då nu sticker jag och Emma till Norway, ska dit och besöka några familjevänner. 
Hörs imorgon :)
 

Lite mer bilder

Vi var på 2 eller 3 aktiva vulkaner, as coolt faktiskt. På de två bilderna över ser ni när en vulkan får ett litet "utbrått" den puffade ut svart rök, och på den nedersta bilden ser ni hur lavan har runnit. Det var massa männinskor som bodde på vulkanöarna, läskigt! De öarna vi var på tillhörde sicilien, vi bodde i kalabrien. :)
bussutflykt
Delfiner

ännu en dag på sommarlovet

¡Hola me amigos! Strax ska jag fika med mina kusiner för att fira att Alex har slutat dagis. Efter det ska jag äntligen få spela fotboll <3 Har inte spelat på typ 2 veckor nu :( Ska bi kul att träffa alla kompisar igen och så. Har världens träningsverk i ryggen från när jag åkte vatten sidorna, kom inte ihåg att det var så jobbigt, haha. 
Kommer senare idag lägga ut massa mer bilder från Italien om ni vill se!
pussi 
 
 

Vattenskidor

Var precis ute med Elvis & hennes pappa och åkte vattenskidor. Vi är grymma ;) Har inte åkt på ett tag så första försöket gick det inte så bra för oss, haha men sen så :) Den känslan när man åker är så jäkla härlig! 
 
 

outfit

Nu sticker jag ut med båten med Elviz familj :)
Dagens outfit:

Massa bilder

Härligaste badet helt klart!
Sånna här coola ödlor gick runt överallt på hotellet ;) 
poolen
 Nu är vi hemma :( Fast endå rätt så skönt. Mer bilder kommer lite då och då :)
 

Nu åker vi hem :(


Delfiner

Hade tyvärr inte med det stora objektivet så kunde inte zooma in så långt på dem :(
Men dem var så himla söta!

Middag på stranden

bilder från igår. 
 
 

RSS 2.0