8 tips från mig till en blogg/bättre blogg


1. Det är alltid bra att ha ett lätt bloggnamn som de flesta kommer ihåg. Så de kan kan klicka in på din blogg varje dag. 

2. Mycket bilder! Det är mycket roligare att läsa ett inlägg med en bild/bilder till. Var inte rädd för att lägga ut för mycket bilder, de är bara kul. 

3. Bra uppdatering! Att ha bra uppdatering är jätte bra, det får läsarna att läsa din blogg oftare. Även väldigt bra om du vill få upp statistiken. Jag märker med en gång att statistiken går upp den dagen jag har haft riktigt bra uppdatering. 

4. Ett speciellt tema med din blogg! Då menar jag t.ex fotoblogg, modeblogg, kändisblogg osv. Tänk på att ditt vardagsliv också kan vara ett "tema". Det är lite kul om man blandar lite olika teman som, ena dagen bloggar man om foto och andra om mode. 

5. Fin design! Att ha en fin design, det behöver inte alls vara någon avancerad. Det väcker intresset på läsaren jätte mycket. En header och en bakgrund räcker gott och väl.

6. Olika kategorier! Att ha olika kategorier i menyn för olika saker är jätte bra för då kan man lätt hitta inlägg om shopping osv. 

7. Fråga gärna dina läsare vad dem vill läsa om i bloggen. Ge gärna lite olika exempel som du vill blogga om. 

8. Om du vill få många läsare och kommentarer till din blogg så kan du:
Kommentera Mycket på andras bloggar, bra uppdatering, tips, videoinlägg, tävlingar som t.ex. Dagens blogg, fototävlingar och sådant. Fototävlingarna och de är ju bara roligt! :)


Lycka till med din blogg ;) 
Linneagranberg ♥

Kommentarer
Postat av: DAISY

Vad synd, men det blir oftast så med vita plagg :/

2012-03-10 @ 13:04:45
URL: http://daisykewk.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vilka bloggar läser du? kan du länka dom i ett inlägg?

2012-03-13 @ 15:55:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0